Een initiatief van: 3D o.g. en Bouwbedrijf Joziasse
Vlissingse Ontwikkelingsgroep (VOG)

Projecten

De Neyverheid DomburgProject Details:

Hedendaags wonen

De woningen en appartementen in “De Neyverheid” krijgen een strakke moderne uitstraling en worden uitgevoerd in een lichte steen met een room witte plat volle voeg en donkere dakpan. De houten gevelbekleding en de houten elementen waar in deuren en kozijnen worden uitgevoerd geven een moderne uitstraling aan het project.

Ambachtelijk wonen

 Het metselwerk en de donkere of lichte voeg zorgt er voor dat de woningen aan de Singel de allure van een jaren ’30 woning krijg en combineert prachtig met de rode dakpannen. De groengrijze kozijnen en voordeur maken het dan weer tot een modern geheel. De woningen zijn rijk gedetailleerd en verwijzen naar de voormalige werkplaatsen op deze locatie.

Project De Neyverheid

Op deze aantrekkelijke locatie, op loopafstand van het dorpshart, verrijst ‘De Nyverheid’. Rust en ruimte zijn de sleutelwoorden in deze nieuwe woonbuurt. Aangenaam kleinschalig en veel groen. De Neyerheid voorziet in woonconform voor iedereen. Vrijstaande woningen aan de Singel,  geschakelde levensloopbestendige woningen met berging en een bijzonder complex van appartementen met aangrenzende woningen gelegen aan de bestaande groene zoom. Een omgeving waar men elkaar kan ontmoeten, maar waar men vooral trots is om te wonen!

Het Goede Zeeuwse leven

Domburg is een veelzijdige mondaine badplaats met schitterende stranden aan de Noordzee, een bruisend centrum met gezellige terrassen en een keur aan horeca en winkels. De kustplaats wordt tevens gekenmerkt door een diversiteit aan de kunst en cultuur. Met enkele stappen verruilt de dorpskern zich voor het uitgestrekte Walcherse platteland met omliggende dorpen op steenworp afstand.  Hier is genieten van ‘buiten’ vanzelfsprekend: uitwaaien aan zee, een wandeling in de duinen of het nabij gelegen bosrijke natuurgebied ‘De Mantelinge’. Op de fiets bent u zo in Oostkapelle, Vrouwenpolder, Middelburg en Veere. Heerlijk genieten van de rust en de natuur en bijzondere fietstochten maken door het mooie Walcherse landschap.

project details
  • 14 juni 2022