Een initiatief van: 3D o.g. en Bouwbedrijf Joziasse
Vlissingse Ontwikkelingsgroep (VOG)

Projecten

Koperslagerij te Vlissingen

Stads en stoer wonen!

Het ontwerp van de woningen in de Koperslagerij sluit volledig aan bij het karakter van de wijk. Het robuuste karakter van de omgeving is terug te zien in de architectuur. Met aandacht voor detail en materiaalgebruik worden diverse woningtypes ontwikkeld.

DE OORSPRONG

Bij het inrichten en ontwerpen van de Koperslagerij is de omgeving enorm verbonden met de geschiedenis. Vlissingen ademt een rijke maritieme geschiedenis. De Koperslagerij is een verbintenis met de scheepswerfcultuur en het water. Leven en wonen op cultureel, industrieel en historisch erfgoed.

STADSE TAFERELEN EN HET MARITIEME LEVEN

De Koperslagerij is gelegen aan de rand van het bruisende Vlissingse centrum. De locatie is uniek door de uitstekende bereikbaarheid en toch centrale ligging. Op vijf minuten fietsen sta je in het stadscentrum en de Boulevard. Ga je er een dagje op uit? Dan ben je met een paar minuten op het station of bij de veerboot. Wat denk je van een dagje naar ‘de overkant’ met de boot? Ga je liever iets verder weg, dan zit je met de auto binnen 5 minuten op de A58. Centraal en supergoed bereikbaar dus!


Project Details:

  • Scheldekwartier

WOONCOMFORT VOOR IEDEREEN

De Koperslagerij is voor mensen die houden van eigentijds wonen, met een stoere industriële touch. Voor de liefhebbers van mooie uitzichten, stadse taferelen en het maritieme leven. De Koperslagerij voorziet in wooncomfort voor iedereen. Van levensloopbestendige woningen, tot grote stoere kadewoningen. Stads en stoer wonen. Met oog voor detail, woongenot en het maritieme karakter. De plek waar iedereen straks een eigen verhaal kan schrijven, in de Koperslagerij.

Meer informatie: koperslagerij-vlissingen.nl

Reageren of een vraag stellen?

    Ik ben akkoord met het Privacy Statement
    project details
    • 10 juni 2022