Een initiatief van: 3D o.g. en Bouwbedrijf Joziasse
Vlissingse Ontwikkelingsgroep (VOG)

Projecten

Tuin van Vlissingen

In het reeds bestaande “nieuwbouwproject” De Tuin van Vlissingen heeft De Vlissingse Ontwikkelings Groep B.V. in samenwerking met Marsaki B.V. een viertal twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld.

De wijk staat bekend om zijn kindvriendelijkheid en zoals de naam weergeeft: zijn groene uitstraling. Speelse vormen in wegenaanleg, beplantingen, gazons, watertjes en niet te vergeten de heuvelvorming maken dit stukje Vlissingen tot een bijzondere en prettige wijk.Parkwoning Tuin van Vlissingen

2-onder-1-kapwoning

  • 132 m² wonen
  • 4 kamers

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

Project Tuin van Vlissingen:

De woningen die tevens een volledig woonprogramma op de begane grond hebben, zijn ruim van opzet, gasloos en energiezuinig. Het doel van het ontwerp van deze twee-onder-een-kapwoningen is dat naast de levensloopbestendigheid het contact met de groene omgeving en de tuin benadrukt wordt. Zo bestaat de achtergevel voornamelijk uit glas. Vanuit de woonkamer en de bovengelegen slaapkamers heeft u een prachtig uitzicht!

Indeling:

Begane grond: 
De toegang tot de ruime berging is aan de voorzijde gelegen.
De woning zelf is vanaf de zijkant te betreden. De binnenkomsthal (met meterkast en trapopgang naar tweede etage) geeft toegang tot de 1e slaapkamer, de separate toiletruimte (hangtoilet en fontein) en de woonkamer. De slaapkamer is ruim te noemen met 16 m2 en de vele ramen zorgen voor veel lichtinval. De aangelegen badkamer is vanuit de slaapkamer te betreden en is voorzien van wastafel, hangtoilet en inloopdouche.

De woonkamer met open keuken heeft grote glaspartijen die voor veel lichtinval zorgen en de tuin als verlenging van de woonkamer maken.

Middels de ruime deuropening is de zonnige, qua perceelvorm speelse tuin te betreden. De achtergelegen terpen maken het geheel groen en zorgen voor de nodige privacy.

Eerste etage: 
Twee ruime slaapkamers van 17 m2 en 15 m2 met beide zicht op de tuin en het achtergelegen groen. Op deze etage is tevens de technische ruimte gesitueerd. Optioneel is er de mogelijkheid voor het creëren van een tweede badkamer op deze etage.

project details
  • 5 juli 2019